Foci

Juhász hivatalosan is a Vidiben

Juhász Roland (juhász roland, )
Juhász Roland (juhász roland, )

A székesfehérvári labdarúgócsapat hivatalos honlapján jelentette be, hogy a magyar válogatott védő kölcsönbe érkezik.

Kedden írtunk róla az Anderlecht honlapja alapján, hogy a korábban a brüsszeli együttes alapemberének számító, azonban az utóbbi időben kegyvesztetté váló Juhász Roland átigazolásáról megállapodás született a belga klub és a Videoton között. A cikk szerint Juhász az idény végéig kötelezte el magát Székesfehérváron.

A piros-kék csapat képviseletében az a tájékoztatás látott napvilágot, hogy amennyiben a klub szeretne valamit közölni, azt közölni fogja. Nos, a hivatalos bejelentésig szerdáig kellett várni, amikor a vidi.hu-n bejelentették: Juhász az idény végéig kölcsönbe érkezik Fehérvárra.

“Több hazai csapat is megkeresett, végül azért a Vidivel egyeztem meg, mert nagyon tetszett az a profizmus, ami erre a klubra jellemző. Ősszel a Vidi több EL-mérkőzését is a helyszínen tekintettem meg, amely szintén megerősítette bennem azt, hogy érdemes ide igazolnom. Fontos számomra az is, hogy egy olyan csapat játékosa lehetek, amely a bajnoki címért harcolhat. Jó barátommal, Torghelle Sándorral sokat beszélgettem, és ő is megerősített abban, hogy Magyarországon a Vidinél vannak a legprofibb körülmények. Az elmúlt fél évben sajnos nem sok meccset játszottam, de kettőzött erővel edzettem, úgy érzem, a profi futballban eltöltött több mint egy évtized után, egy-két mérkőzés elég ahhoz, hogy százszázalékos formába kerüljek ismét. A célom az, hogy 2003 után 2013-ban is magyar bajnoki címet ünnepelhessek” – mondta a vidi.hu-nak Juhász.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik