Foci

Már azt is tudni lehet, hol fogadott tutira Lipcsei Betta?

lipcsei-betta(210x140)(1).jpg (lipcsei betta, )
lipcsei-betta(210x140)(1).jpg (lipcsei betta, )

A fogadóirodák fogadási protfóliójában könnyedén visszakereshető, ki, mikor, milyen meccsre, milyen téttel fogadott. A népszerű műsorvezetőnő a rangadó.hu információi szerint a bet365-nél fogadott a Siófokban játszó barátja meccsére. Reszkethetnek azok a játékosok, edzők, klubvezetők, akik saját meccsükre vagy csapatuk ellen fogadtak...

Kapcsolódó cikkek

A hétfői nap döbbenetes híre szerint a magyarországi fogadási csalás egyik koronatanúja, H. Gábor állítja, Lipcsei Betta műsorvezetőnő és Détári Lajos egykori világválogatott labdarúgó is biztos tipp alapján fogadott a 2008. 11.09-én lejátszott Siófok–ZTE (1-4) meccsre. A Rangadó.hu ma további információkkal szolgált.

A rendelkezésre álló okiratok bizonyítékai alapján Lipcsei Betta esetében az ügyészség meglehetősen nagyvonalú volt, amikor a „felmerülő adatokat” gyűjtötték – állítják. Horváth Gábor ugyanis vallomásában azt is elmondta, hogy korábbi kedvese a bet365-nél fogadta meg a meccset. Az általunk ismert iratokból az derül ki, az ügyészség nem nézett utána Horváth állításának. Nem úgy Gabala Krisztián és kedvese esetében, akik ugyanennél a fogadóirodánál játszották meg a 2010-ben a Vasas–Felcsút U19-es meccset. Fogadási portfoliójuk megvizsgálása után lettek gyanúsítottak.

A Rangadó információi szerint Détári Lajosnál ugyanez a helyzet, az ő esetében sem vizsgálták, hogy valóban fogadott-e, így azt nehezményezik, hogy vannak, akik esetében elég volt egy vallomás, hogy vizsgálódjanak, másoknál ettől eltekintettek, így alapos gyanúról sem lehetett beszélni.

A magyarországi fogadási csalási ügy újabb szála, hogy a 20 hónapja előzetes letartóztatásban lévő Kenesei Zoltán és Lázár Mátyást a rangadó.hu információi szerint már nem csalással, hanem a BTK 300/C pontjában meghatározott számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény bűnsegédletével vádolják, amit Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője megerősített, ugyanakkor kiemelte, hogy a tényállás és a jogi minősítés változatlan, magyarul gazdasági vesztegetésekkel továbbra is gyanúsítják őket..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik