Foci

Juhász Roland Fehérváron folytatja

Juhász Roland (juhász roland, )
Juhász Roland (juhász roland, )

A magyar válogatott labdarúgó a szezon végéig került a Videoton labdarúgócsapatához a belga Anderlechttől.

Minderről a belga együttes hivatalos honlapja számolt be kedden délután, igaz, a cikk csak annyit ír, hogy Juhász Roland a nyárig kerül Székesfehérvárra, a hogyan továbbról nem esik szó. A magyar játékos 2005-ben játszott utoljára magyar klubcsapatban, akkor az MTK-t hagyta el az Anderlecht kedvéért.

Honfitársunk éveken keresztül alapember volt Brüsszelben, erről árulkodik az is, hogy közel 300 mérkőzésen lépett pályára a lila-fehéreknél. Négy bajnoki címet, egy Belga Kupát és három Belga Szuperkupát nyert az Anderlechttel, amellyel többször szerepelt az európai kupaporondon is.

Juhásznak nem jött jól, hogy tavaly májusban John van der Bromot nevezték ki az Anderlecht vezetőedzőjének, a holland szakember ugyanis nem számolt a magyar védővel, egy ideje már a meccsekre sem nevezték, így legutóbb már a válogatottból is kimaradt. A téli átigazolási szezonban több külföldi csapat érdeklődéséről is lehetett hallani, míg az utóbbi napokban a Ferencvárossal és a Diósgyőrrel is összeboronálták Juhászt, aki végül a Videoton játékosa lett.

A székesfehérvári klub egyelőre még nem erősítette meg az átigazolás tényét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik