Foci

Beszóltak David Beckhamnek

David Beckham (david beckham, )
David Beckham (david beckham, )

Vasárnap rendezik a PSG és a Marseille rangadóját, amely a két angol középpályás, David Beckham és Joey Barton miatt is érdekes lesz. Utóbbi szerint csapatának nem kell tartania a Spice Boytól.

Joey Barton a nyáron, kölcsönbe került Franciaországba Queens Park Rangerstől, igaz a Marseille-ben töltött első hónapokban csak az Európa Ligában játszhatott egy 12 mérkőzésre szóló eltiltás miatt. Azóta már a Ligue 1-ben is debütált, december elején például két gólpasszal vétette észre magát a Lyon ellen 2-1-re megnyert bajnokin.

A balhés angol középpályás most annak kapcsán nyilatkozott, hogy a tabella harmadik helyét elfoglaló OM a listavezető párizsiakhoz látogat, a két fél között ráadásul csak öt pont a különbség. Barton ráadásul egy régi ismerőssel is összefuthat, a PSG-hez nemrégiben leszerződő honfitársával, David Beckhammel – már amennyiben a rutinos középpályás debütál új együttesében.

„Nem akarok tiszteletlennek tűnni, de Beckham nem tűnt olyan ijesztőnek, amikor a Premier League-ben játszott. Most a PSG ráadásul tele van sztárokkal, ő pedig egy a sok közül. Nem hiszem, hogy tőle kellene tartanunk” – nyilatkozta Barton.

A Marseille középpályása arra is kitért, hogy nem tart a várható hangulattól, több nagy rangadót is megélt már, arra ugyanakkor ügyelnie kell, hogy ne ragadtassa el magát:

„Amikor legutoljára nem tudtam kordában tartani az érzelmeimet, akkor eltiltottak 12 meccsre. Nem lesz könnyű dolgom…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik