Foci

Egy alapember hosszabbított a Videotonnál

Marco Caneira (marco caneira, )
Marco Caneira (marco caneira, )

Marco Caneira hosszú távra tervez Székesfehérváron: a portugál labdarúgó 2015 nyaráig hosszabbított a Videotonnal.

A vidi.hu hétfő délutáni cikke szerint ezen a napon írták alá azt a szerződést, melynek értelmében Marco Caneira 2015. június 30-ig biztosan a Vidi focistája marad. A 34 esztendős, 25-szörös válogatott védő 2011. augusztus 30-án igazolt a piros-kékekhez, azóta pedig alapemberré vált a csapatban, sallangmentes játékával pedig hamar megszerettette magát a szurkolókkal.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy terveket dédelgető klub továbbra is számít rám, éppen ezért örömmel írtam alá az új szerződésemet. Nagyon jól érzem magam a Vidiben, és hosszú távra tervezek Magyarországon, elképzelhető, hogy a közeljövőben a családom is ide költözik. Úgy gondolom, rendkívül eredményes nemzetközi szereplésen vagyunk túl, a célom azonban nem az, hogy ezt az eredményt megismételjük, hanem az, hogy ennél még sikeresebbek legyünk. Szeretnék bajnokságot nyerni a Vidivel, és a Bajnokok Ligájában is szép eredményeket elérni” – idézi a vidi.hu Caneirát.

A veterán védő a magyar bajnokságban 29 alkalommal szerepelt, a 12 Európa Liga-mérkőzésből pedig csak egyetlenegyet hagyott ki a szezonban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik