Foci

Ancelottinak csak a vége nem tetszett

carlo ancelotti (carlo ancelotti, )
carlo ancelotti (carlo ancelotti, )

A Paris Saint-Germain focicsapatának olasz edzőjét egy későn bekapott gól és Zlatan Ibrahimovic kiállítása is bosszanthatja.

Kedden este Valenciában sokáig csak David Beckham, a párizsiak újdonsült játékosa örülhetett a lelátón, ugyanis a francia együttes lefocizta a pályáról ellenfelét, Lavezzi remekbe szabott találatával, valamint Pastore szerencsés góljával pedig 2-0-s előnnyel vonulhatott pihenőre a PSG.

A második felvonásra aztán összekapta magát a spanyol focicsapat, olyannyira, hogy időnként hosszú percekre berendezkedett a vendégek térfelén, majd ugyan kissé későn, de a kapuba is betalált a Valencia, az 1-2-es végeredménynek köszönhetően pedig még nyílt maradt a továbbjutás kérdése. Na meg amiatt is, mert Zlatan Ibrahimovicot egy teljesen felesleges szabálytalanság miatt az öltözőbe zavarták a 92. percben.

„Nagyon jól játszottunk, örülhetünk, bár a találkozó mérkőzése nem alakult a legjobban a mi szempontunkból. A Valencia egy jó csapat. Még csak a párharc felén vagyunk túl, bár kétségkívül a mi malmunkra hajtja a vizet, hogy hazai pályán játszhatunk a második mérkőzésen. Sajnos a végén nem koncentráltunk eléggé, jött a szabadrúgás, amiben tudjuk, hogy jók, mégis gólt kaptunk belőle. Összességében viszont domináltuk a mérkőzést, szóval megérdemelten nyertünk” – mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti, aki hozzátette, csapata pótolni tudja majd a meggondolatlan Ibrahimovicot.

„A PSG egy nagyon jó csapat, az összes kontrájukban ott volt a gólveszély. Az igazság az, hogy talán túl naivak voltunk, sokszor szórtuk el a labdát, ettől felborult a pálya. Kicsit hamarabb helyezhettük volna őket nyomás alá, bár szerencsére a végén betaláltunk, ezzel pedig még minden esélyünk megvan a továbbjutásra. Még koránt sincs lefutva ez a párharc” – hangzottak Ernesto Valverde szavai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik