Foci

Törökországi bunyó a belorusz-magyar barátság jegyében

Fradi (fradi, ferencvárosi torna club, )
Fradi (fradi, ferencvárosi torna club, )

A Ferencváros beleki edzőtáborozásának első mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott a fehérorosz Dnipro Mogilev ellen. A mérkőzés végefelé elszakadt a cérna.

Rövid időn belül a második fehérorosz-magyar mérkőzésre került sor Törökországban. A február 6-i válogatott barátságos 1-1 után, most a Fradi játszott felkészülési mérkőzést a belorusz pontvadászat 5. helyén álló Dnipro Mogilev ellen, ami barátinak indult, aztán lefejelésbe, pofozkodásba fulladt… – számolt be a fradi.hu.

A találkozó első gólját Nagy Erik bombájával a Fradi szerezte, majd a ellenfél 11-esből szépített. A meccs utolsó percében, hogy a közben eleredt eső miatt-e vagy ki tudja miért, de a mogilevi 10-es, Dmitrij Kovb még a Fradi térfelén rúgott alá Batik Bencének, aki felállva próbálta megtudakolni a miértet, mire lefejelés volt a válasz.

Rögvest elszabadultak az indulatok, játékos, gyúró, mindenki a pályára özönlött. Ki csitítási szándékkal, ki pedig elégtételt venni indult. A vége: Batik szája alatt a bőr felrepedt, a fehérorosz játékost pedig a lefejelésért kiállították.

Ferencváros-Dnipro Mogilev 1-1
Számos sérült miatt öt utánpótlás-játékossal állt ki a Fradi. Az 1-1-el zárult találkozót követően Ricardo Moniz vezetőedző kiemelte a remeklő kapus, Marko Ranilovic és a fiatalok lendületes játékát és a remek csapategységet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik