Foci

Gyanús edző ül a csepeli kispadon?

labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)
labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)

Az NB III.-ban szereplő labdarúgócsapat vezetőedzőjét azzal vádolják, hogy tudott egy mérkőzés befolyásolásáról.

Szombaton mi is írtunk róla, hogy a Blikk egybegyűjtötte azt a 33 magyar érdekeltségű találkozót, amelyek bundagyanúsak. Köztük van a Vasas és a PFLA-Felcsút U19-es bajnokija is, melynek kapcsán elvileg az volt az elvárás, hogy legalább négy gól szülessen, egy pedig az utolsó tíz percben. A végeredmény 3-1 lett, az utolsó találatot a 98. percben jegyezték.

Állítólag a jelenleg az NB III.-ban szereplő Csepel jelenlegi vezetőedzője, G. Krisztián tudott a meccs befolyásolásáról és nem csak ő, hanem barátnője is fogadott az összecsapásra. Mindezek ellenére folytathatja a munkát, miközben Aczél Zoltán és E. Károly nem dolgozhat hasonló okok miatt.

„Nem szeretnék a történettel kapcsolatban részleteket elmondani, csupán annyit, hogy mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, amíg ügyében nem születik jogerős ítélet” – idézi a Blikk Takács Krisztiánt, a Csepel ügyvezető igazgatóját.

A lap megkérdezte az ügyben a bundabotránnyal foglalkozó Központi Nyomozó Főügyészséget és a Magyar Labdarúgó Szövetséget is, ahonnan azt a választ kapták, hogy a két szervezet tartja egymással a kapcsolatot, indokolt esetben pedig a szükséges lépéseket is megteszik.

A Blikk mindenesetre úgy tudja, hogy G. Krisztián nem volt ott szombaton a kispadon, amikor csapata a BKV Előrével játszott felkészülési mérkőzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik