Foci

Megható győri futballsztori és segítségnyújtás

Pintér Attila (pintér attila, )
Pintér Attila (pintér attila, )

Egy fiatal ETO-drukker számára elérhetővé válik a bajnokságban listavezető Győr összes hazai mérkőzése.

A törökországi Belekben edzőtáborozik az OTP Bank Ligát fölényesen vezető Győr együttese. A zöld-fehérek vezetőedzője, Pintér Attila online-interjúban válaszolt a szurkolók kérdéseire a klub szervezésében.

Amint az etofc.hu oldal beszámolt róla, egy hosszabb levél is érkezett a szakemberhez, amelyben egy 13 éves srác mesél otthoni körülményeiről, és arról, még sosem volt ETO-meccsen.

Válaszában a Győr trénere felajánlott a családnak négy bérletet, és még az utazás költségét is állja majd a klub a lelkes fiúnak és nevelőapjának.

A kisfiú és Pintér Attila levelezése:

Kedves Attila bácsi!

Kodolányi Andrásnak hívnak 13 éves vagyok, 6. osztályos. Győrasszonyfán lakunk, 2 húgommal és a szüleimmel. Apukám a nevelő apukám. Nagyon szeretem a focit, ETO szurkoló vagyok…

Anyukám itthon van, mert lesz egy kisöcsém végre, akivel majd tudok focizni. Sajnos nekünk nincs sok pénzünk, ezért Győrbe nem tudunk elmenni a meccsre, de TV-ben mindig megnézzük, ha tudjuk.

Mindig oda képzelem magam a lelátóra apukám mellett. Tudja mi nagyon örülünk a góljaiknak és az első helynek. Legkisebb húgom Csenge is ugrál akkor. Megígérték nekem hogy tavasszal majd elmegyünk meccsre… Szeretném megkérdezni, hogy…

1. Milyen az idő Belekben?
2. Meg tudjuk-e tartani az első helyet?
3. Szasa kedvenc játékosom, maradni fog még 1 évet?

Munkájához sok erőt kívánok.

Köszönöm: András

Kedves András!

Nagyon örülünk, hogy ilyen fiatal szurkolóink is együtt élnek a klubbal, és egyben szeretnénk örömet szerezni azzal, hogy élőben láthasd minden hazai mérkőzésünket. Éppen ezért négy darab bérlettel szeretnénk nektek kedveskedni, illetve a be- és a hazautazást felajánljuk.

Természetesen kérdéseidre is szívesen válaszolok:

1. Az időjárás változatos.
2. Azon vagyunk és azért dolgozunk nap mint nap,hogy minél nagyobb örömet tudjunk szerezni szurkolóinknak.
3. Szasa nagy értéke az ETO-nak, remélem minél tovább a csapattal marad.

Üdvözlettel: Pintér Attila

Ajánlott videó

Olvasói sztorik