Foci

Hatalmas viharba került a Fradit szállító repülőgép

ftc (ftc, ferencváros, ftc rail cargo hungaria, tomori zsuzsanna, )
ftc (ftc, ferencváros, ftc rail cargo hungaria, tomori zsuzsanna, )

Nem tudott leszállni a Ferencváros labdarúgócsapatát szállító repülőgép a törökországi Antalyában.

A Ferencváros labdarúgócsapata pénteken délután fél egykor utazott el idei második edzőtáborába, a törökországi Belekbe. A korábbi, spanyolországi túra remekül sikerült szakmai szempontból, hiszen erős ellenfelekkel meccseltek Somáliáék, ráadásul sikeresen.

A fradi.hu tájékoztatása szerint a csapat Bécsig a terv szerint haladt, ott 17 óra 55 perckor felszállt az Antalya felé tartó repülőgépre.

Az út azonban igen kalandosra sikeredett, a repülő hatalmas viharba került, így a pilóta – bár többször is megpróbálta – végül nem tudta letenni a gépet Antalyában.

A zöld-fehérek Adanában, azaz 500 kilométerre az eredeti célállomástól tudtak leszállni, épségben. A játékosok és a szakmai stáb a viszontagságos út után magyar idő szerint hajnali egy óra előtt nem sokkal térhetett nyugovóra.

Az éjszakát egy hotelben töltötte a gárda, majd kora reggel – ezúttal Adanából – ismét repülővel indult el Antalyába, onnan pedig busszal Belekbe. A fradi.hu szombaton délelőtt azt közölte, hogy a csapat 9 órakor megérkezett a beleki edzőtáborba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik