Foci

Dzsudzsákot tényleg akarja a Liverpool

dzsudzsák balázs (dzsudzsák balázs)
dzsudzsák balázs (dzsudzsák balázs)

A magyar válogatott középpályást az angol hírek szerint mindenképpen szeretné megszerezni Brendan Rodgers menedzser.

Maga Dzsudzsák Balázs is megerősítette, hogy a Liverpool csapata szerette volna leigazolni a téli transzfermozgások ideje alatt, de jelenlegi csapata, az orosz Dinamo Moszkva csak kölcsönben adta volna ki.

A PSV-ben eltöltött évek nemzetközi figyelmet adtak Dzsudzsáknak, így sokakat meglepett, hogy a ragyogó holland évek után az Anzsi Mahacskala hívását fogadta el, hogy aztán onnét a Dinamo Moszkvához szerződjön.

Mégis szem előtt van az, aki az orosz bajnokságban edződik, hiszen egyre több, neves játékos igazol a Premjer Ligába. Több angol forrás is azt jelentette azonban, hogy nem biztos, hogy a következő szezont is Moszkvában kezdi Dzsudzsák Balázs.

A caughtoffside.com oldal ugyanis összegyűjtötte a Liverpool öt legfontosabb kiszemeltjét, és a listában bizony ott van a magyar játékos is, méghozzá a második helyen.

A Liverpool öt legfontosabb kiszemeltje
5. Ashley Williams (Swansea)
4. Fernando Amorebieta (Athletic Bilbao)
3. Victor Valdes (Barcelona)
2. Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva)
1. Tom Ince (Blackpool)

A legendás Liverpool-játékos, Paul Ince fia, a Blackpoolban szereplő Tom Ince szinte biztosan az Anfield Roadra költözik, de nagy esélyt adnak Dzsudzsák szerződtetésének is. S hogy mit írnak a magyar játékosról?

Egyrészt megerősítik, hogy most télen nem sikerült nyélbe ütni a bizniszt, és ezt kifejezetten sajnálja Brendan Rodgers menedzser. Stuart Downing szerepel ezen a poszton a Poolban, de a szakember megerősítené a bal oldalt a 26 éves magyarral.

„Igazi sztár volt a PSV-ben, itt figyelt fel rá Rodgers, ezután ment el sok pénzt keresni az Anzsihoz és a Dinamóhoz – írja az oldal Dzsudzsákról. – A játékos maga is hajlandó lenne távozni a nyáron, így könnyen lehet, hogy a Liverpool szerződteti, és egy új sztár születik a Permier League-ben.”

Csütörtökön délután aztán a tuttomercatoweb.com oldal azt közölte, hogy az Internazionale is érdeklődik a magyar játékos iránt.

 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik