Foci

Nem bundáztam – Poleksic

Vukasin Poleksic (vukasin poleksic, )
Vukasin Poleksic (vukasin poleksic, )

A DVSC-TEVA labdarúgócsapatának montenegrói kapusa a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésről beszélt.

Mint ismert, hétfőn az Europol-sajtótájékoztatón volt szó a bundaügy jelenlegi állásáról, a szervezet pedig azt közölte, hogy Európában 380 mérkőzés volt érdekelt. Több forrás is arról számolt be, hogy a DVSC-TEVA Liverpool elleni Bajnokok Ligája-meccse is rajta volt a listán, a hajdúságiak ez ügyben már ki is adtak egy közleményt.

A sokakat érdeklő történet kapcsán Vukasin Poleksic, a Debrecen korábban már két évre eltiltott kapusa beszélt az angol Daily Mailnek az Anfield Roadon 1-0-ra elveszített találkozót követően. Akkor Rafa Benítez, a Vörösök spanyol vezetőedzője a DVSC védelmét dicsérte.

„Aki látta azt a meccset, az tudja, hogy az emberek butaságokat beszélnek. 1-0-ra veszítettük el a mérkőzést. Volt egy csomó védésem: egy Albert Reina elleni egy az egy elleni helyzetet is kifogtam, védtem Fernando Torres és Steven Gerrard próbálkozását is. Mindegyikre emlékszem. Hogy mondhatja bárki is, hogy leadtam a meccset? Nem is tűnt bundamérkőzésnek, mert nem történt semmi. Én csak örültem annak, hogy az Anfielden játszhatok. Ez egy nagyszerű este volt nekem és a csapatomnak is” – mondta a megvádolt montenegrói portás.

„Ez volt életem meccse, utána mezt is cseréltem Pepe Reinával, mint ahogyan azt a visszavágót követően is tettem. A dressze ma is ott van a falamon.”

Poleksic ezt követően az eltiltásának körülményeit is elmesélte, hogyan utasította vissza az akkori megkeresését, majd milyen vesszőfutás követte az egészet.

„A világ összes kapusa követ el hibákat, de az én nagy baklövésem az volt, hogy nem hívtam a rendőrséget” – így a montenegrói.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik