Foci

Mészöly Liverpoolban tájékozódik

mészöly géza (mészöly géza, )
mészöly géza (mészöly géza, )

Az U19-es válogatott szövetségi edzője, Mészöly Géza – Kozma István társaságában – a héten Liverpoolban vesz részt tanulmányúton.

A két szakember tavaly járt már több neves egyesületnél (Manchester United, Manchester City, Galatasaray, Bursaspor és az utánpótlás-neveléséről híres, stockholmi Brommapojkarna), a sor 2013-ban Liverpoolban folytatódik.

Szerdán az Everton utánpótlásképző akadémiáján jártak és négy korosztály edzését is megtekintették, majd megnézték az Everton–West Bromwich Albion Premier League találkozót, amelyen a hazaiak 2-1-re győztek – írja az mlsz.hu oldal.

Csütörtökön az Everton FC vezetőedzője, David Moyes fogadta a magyar szakembereket, betekintést engedve az első csapat életébe. A közösen elfogyasztott ebéd során először felidézték a korábban Kozma Istvánnal együtt töltött éveket (a skót Dunfermline FC csapatában játszottak együtt hajdanán), majd a vendéglátó angol klub felépítését vázolta a menedzser.

Pénteken a Liverpool akadémiájára látogattak el az edzők, illetve megtekintették a vasárnapi bajnokijára készülő felnőtt csapat edzését is.

A hétvégén két mérkőzés szerepel még a magyarok programjában, szombaton az Everton–Aston Villa, vasárnap pedig a Manchester City–Liverpool bajnoki találkozó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik