Foci

A sötétség után Rooney hozta a világosságot

fulham manchester united (fulham, manchester united, világítás, )
fulham manchester united (fulham, manchester united, világítás, )

A Fulham megnehezítette a Manchester United dolgát, de a listavezető végül begyűjtötte a három pontot a Cravent Cottage-en.

A Manchester United a forduló előtt 7 ponttal vezette a tabellát a Manchester City előtt (59-52), a Fulham eközben a középmezőnyben őrlődik, 28 pontjával viszonylag messze van a kiesés elkerüléséért harcoló együttesektől.

A United ezúttal a van Persie-Rooney támadósorral kezdett, Hernandez a kispadon ült (Valencia helyett a 66. percben állt be végül a mexikói).

Ashkan Dejagah révén meglehetősen ficánkolós kedvében volt a Fulham az első félidőben, de a 32. percben nem ő, hanem Wayne Rooney veszélyeztetett, a vendégtámadást befejező fejes után a kipattanót a csatár a kapufára pöccintette.

A 43. percben váratlan esemény szakította félbe a játékot a Cravent Cottage-en: kialudtak a fények. A játékosok az öltözőbe mentek, 5 perc után azonban jöhettek vissza, folytatódott a játék – rögtön egy remek van Persie-lövéssel.

Altatott a vendégcsapat szinte az egész találkozón, vihar előtti csend után pedig a 79. percben Wayne Rooney góljával vezetett is, két védőt lehagyott a bal oldalon a klasszis, majd Hughes mellett előtte a labdát 11 méterről (0-1).

A 92. percben van Persie a gólvonal előtt mentett, a Fulham életveszélyes szögletét követően, megvolt tehát az esély a pontszerzésre. Sőt, a háromperces hosszabbítás után (!) másfél perccel jöhetett egy Fulham-szabadrúgás: Rodallega azonban a sorfalba lőtte a labdát.

A Manchester United végül rutinból hozta a három pontot.

Eredmény – Premier League:
Fulham – Manchester United 0-1 (0-0)
gólszerző:
Rooney (79.)

Videó – így aludtak ki a fények a Cravent Cottage-en:

A találkozó egyetlen gólja:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik