Foci

Könnygáz, ünneplés és balhé Balotelli vacsoráján

mario balotelli (mario balotelli, )
mario balotelli (mario balotelli, )

Nem tudta befejezni estebédjét a Milanba igazolt Mario Balotelli, mert a drukkerek megszállták az éttermet. Nem is nagyon akartak elmenni onnan.

Itt még viszonylagos nyugalomban (Fotó: AFP)

Adriano Gallianival, az AC Milan igazgatójával ült be az egyik milánói étterembe a csapat friss igazolása, a Manchester Citytől 23 millió euróért érkező Mario Balotelli.

A piros-feketék hívei örültek a játékos leigazolásának, elvégre aki egy Inter-edzésen Milan-mezben jelenik meg, számukra rossz ember biztosan nem lehet.

Többen csak Silvio Berlusconi klubelnök választási fogásának tartják a csatár leigazolását, de ha azt vesszük, hogy Balotelli még mindig szemtelenül fiatal, hosszú távú kocenpciót is felfedezhetünk az ügyletben.

Nos, a milánói drukkerek megőrültek: a szerda estét egy étteremben töltő Balotellit több százan rohamozták meg, együtt ugráltak vele (a “Ki nem ugrál Inter-drukker” rigmust skandálva), és annyira belemelegedtek az ünneplésbe, hogy a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia. Olyannyira, hogy még könnygázt is be kellett vetni a magukból kivetkőző drukkerek ellen.

A szurkolók összeverekedtek a rendőrökkel, több rendőrt kórházba kellett vinni, egyikőjük fejét eltalálta egy sörösüveg.

További képek az ünneplésről ITT érhetők el.

Videó – itt az ünneplés egy részlete:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik