Foci

Meglepetés: a City nem tudott gólt lőni a sereghajtónak

qpr-manchester city (queens park rangers, manchester city, )
qpr-manchester city (queens park rangers, manchester city, )

A Premier League 24. fordulójában az angol bajnok Manchester City csak egy gólnélküli döntetlenre volt képes a Queens Park Rangers ellen.

Négy mérkőzést játszottak kedden az angol élvonalban. Az alsóházi rangadón az Aston Villa fogadta a Newcastle-t, és mindkét együttesre ráfért volna a siker, hiszen három pont komoly előrelépést jelentett volna a tabellán.

A birminghamiek számára azonban meglehetősen rosszul indult a mérkőzés, hiszen a Szarkák már 2-0-ra vezettek a szünetben Cisse és Cabaye góljainak köszönhetően.

A fordulást követően Benteke büntetőből szépített, de a hajrában hiába tettek meg mindent a hazaiak az egyenlítésért, a Newcastle vihette haza mindhárom bajnoki pontot.

Az angol bajnok Manchester City megszenvedett a Queens Park Rangers otthonában, ugyanis Tevezék nem tudták feltörni a londoni együttes védelmét, így a ligautolsó óriási meglepetésre elcsent egy pontot a Manchester United legfőbb üldözőjétől. Az biztos, hogy a végelszámolásnál ez a gólnélküli döntetlen akár sokba is kerülhet a Citynek.

A játéknap legtöbb gólját a Stoke-Wigan meccs nézői láthatták, ugyanis négyszer is megzördültek a hálók a Britannia Stadionban: a hazaiak elhúztak 2-0-ra, de a Wigan egyenlíteni tudott, így átmenetelig kikerültek a kiesőzónából.

Eredmények – Premier League, 24. forduló
Aston Villa – Newcastle 1-2 (0-2)
Gólszerzők: Benteke (49.-büntetőből) illetve Cisse (19.), Cabaye (31.)

Queens Park Rangers – Manchester City 0-0

Stoke – Wigan 2-2 (1-0)
Gólszerzők: Shawcross (23.), Crouch (48.) illetve McArthur (50.), Di Santo (61.)

Sunderland – Swanse 0-0

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik