Foci

Juventus-csatárt fogott a Kispest

Davide Lanzafame (Davide Lanzafame, alessandro del piero, )
Davide Lanzafame (Davide Lanzafame, alessandro del piero, )

A Nemzeti Sport Online információi szerint Davide Lanzafame menedzsere megerősítette, megállapodás született a játékosa és a Kispest között.

A sportnapilap kérdésére Silvano Martina menedzsre adott hiteles tájékoztatást a megállapodás létrejöttéről. A csatár kedden utazik Magyarországra.

Davide Lanzafame, az egykor a Juventust is megjárt 25 éves támadó játékjogát jelenleg a Catania birtokolja. A sziciliai klub kölcsönadta a másodosztályú Grossetónak ahonnan klubja visszrendelte és most a Honvédnak adja kölcsön.

Lanzafame ősszel a Serie B-ben 16 meccsen két gólt szerzett. Pályafutása a Juventusban indult, a torinóiaknál nevelkedett, az U21-es válogatottba is bekerült.. Megfordult a Bariban, a Palermóban, a Parmában, a Cataniában, de többször visszatért a Juvéhoz is. Az olasz élvonalban 63 meccsen nyolc gólt szerzett, míg a másodosztályban összesen 72 találkozón szerepelt és 14-szer volt eredményes.

Davide Lanzafame szépen induló karrierje, majd egyre lejjeb csúszása azt sejteti, hogy nincs tehetség hijján, de valahogy az átütőerő hiányzik belőle a stabil olasz karrierhez. Most Kispesten keresi önmagát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik