Foci

Már a télen erősödik a Tottenham

Lewis Holtby (lewis holtby, )
Lewis Holtby (lewis holtby, )

Lewis Holtby, a Schalke 04 focicsapatának tehetsége nyáron, ingyen érkezett volna Londonba, ám már a télen klubot vált.

Nemrégiben írtunk róla mi is, hogy a Spurs csapata egy nagyon fontos versenyfutást nyert meg, ugyanis sikerült meggyőznie Lewis Holtbyt arról, hogy a Tottenham a legideálisabb hely számára. A még csak 22 éves játékos nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését Gelsenkirchenben, és mivel jelezte, hogy Angliában folytatná, sorra kapta az ajánlatokat a szigetországból, melyből végül a londonira bólintott rá.

A Tottenham így ingyen szerezte volna meg Holtbyt, azonban a német Bild értesülései szerint az angolok megsürgetnék az átigazolást és már januárban magukhoz vennék a középpályást. Épp ezért a német klub képviseletében Horst Heldt sportigazgató utazott el Londonba, hogy egyezségre jusson a Tottenhammel. A hírek szerint meg is tudtak állapodni a felek, a Spurs másfél millió fontot utal el januárban, cserébe már fél évvel korábban megerősíti a keretét.

Holtby a Schalkéban nevelkedett, majd az Alemmania Aachennél mutatkozott be a profik között, kölcsönben remekelt a Bochumban és a Mainzban is, majd a tavalyi évtől kezdve a gelsenkircheniek meghatározó játékosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik