Foci

Csúnyán megbüntették a Juvét

Áll a bál Torinóban. A Serie A 22. fordulójában a Juventus csak egy ponttal gazdagodott a Genoa elleni bajnokit követően, pedig egy sérülés miatt a hajrát emberelőnyben játszhatták le. Az utolsó percekben a vendégektől Granqvist egyértelműen kezezett a tizenhatoson belül a játékvezető azonban tizenegyes helyett csak szögletet ítélt, abból pedig nem lett meg a Zebrák győztes találata.

A hármas sípszó után a Juventustól többen is hevesen vonták kérdőre Marco Guida játékvezetőt, amit az Olasz Labdarúgó Szövetség nem nézett jó szemmel. Antonio Conte vezetőedző, valamint a védő, Leonardo Bonucci két mérkőzést lesz kénytelen kihagyni, emellett 10 ezer euróra is „megvágták” őket. Érdekesség, hogy a tréner ebben az idényben már négy hónapot pihent, mivel állítólag érintett volt az egyik fogadási botrányban.

Az eseményeket sérülése miatt a lelátóról szemlélő Giorgio Chiellini, illetve a találkozón pályára lép Mirko Vucinic egy meccset hagy majd ki, a sportigazgató Giuseppe Marotta pedig február 18-ig kapott eltiltást. A klubot 50 ezer euróra is megbüntették még.

A Juventus 22 fordulót követően három pont előnnyel vezeti a Serie A tabelláját a Napoli előtt, vasárnap Veronába látogat a csapat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik