Foci

A Manchester United nem bízta a véletlenre

Javier Hernandez (javier hernandez, )
Javier Hernandez (javier hernandez, )

A Vörös Ördögök 4-1-re megverték a Fulhamet az FA-kupa szombati fordulójában, és így bejutottak a legjobb 16 közé.

Mind a United, mind a Fulham újrajátszást követően jutott az FA-kupa legjobb 32 csapata közé, azonban kettejük szombati mérkőzésén már nagyon hamar kiderült, hogy ezúttal nem lesz döntetlen.

Ugyanis, ha a Manchester United odahaza előnybe kerül, a legritkább esetben hagyja el magát. Ryan Giggs már a második percben betalált büntetőből, miután Hughes kezezett Mark Clattenburg játékvezető döntése szerint Rooney szögletét követően (1-0).

A 22. percben ennél sokkal nyilvánvalóbb kezezést nézett el a spori, miközben az első félidőben Schwarzer kapus kivédte a hazaiak szemét.  Az 50. percben Rooney kapott a leshatáron egy nagyon jó kiugratást, élt is a lehetőséggel (2-0).

Az 53. percben addig-addig adogathatott Rooney, Anderson és Hernandez, amíg utóbbi be nem rúgta a harmadik hazai találatot. És ezzel még nem volt vége, a mexikói duplázott: Giggs passza után visszahúzta a labdát a bal oldalon, majd a játékszer megpattant egy védőn, így Schwarzer nem tudott hárítani (4-0).

Megszületett aztán a londoniak becsületgólja, amelyet Hughes szerzett Karagunis előkészítése nyomán. A pályán egyébként ott volt Dimitar Berbatov, a United korábbi játékosa is.

Továbbment a United, a nap korábbi eredményeit ITT LEHET MEGTEKINTENI.

Eredmény – FA Kupa:
Manchester United – Fulham 4-1 (1-0)
gólszerzők: Giggs (2., 11-esből), Rooney (50.), Hernandez (52., 66.), illetve Hughes (77.)

A United magabiztosan nyert:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik