Foci

Remili elintézte az újpesti győzelmet

remili (remili mohamed, )
remili (remili mohamed, )

Az Újpest FC 2-0-ra nyert az FC Baku elleni felkészülési mérkőzésen, Remili Mohamed duplázni tudott csütörtökön. Közben a klub előszerződést kötött a győri Jarmo Ahjuperával.

Csütörtökön délután az azeri kupagyőztes FC Baku volt a Törökországban edzőtáborozó lila-fehérek ellenfele. Az első félidő lüktető játékot hozott, azonban egyik csapat sem tudta feltörni a másik védelmét, így gól nem született a szünetig – derül ki az ujpestfc.hu tudósításából.

Jos Daerden, az Újpest belga vezetőedzője szinte egy teljesen új csapatot küldött ki a pályára a második felvonásra, ám ez nem okozott zavart, aktívan kezdték a második játékrészt is. A vezetés megszerzéséhez azonban így is a Baku járt közelebb, ám a kapufa kisegítette az Újpestet.

A találkozó hajrájában pár perc alatt lőtt két gólt a IV. kerületi együttes, Remili előbb a bal alsó sarkot lőtte ki, majd ugyanő nem sokkal később a jobb alsóba passzolt. Remili triplázhatott is volna, ám harmadszorra már nem tudott túljárni a kapus eszén, az Újpest azonban így is 2-0-ra nyert.

Időközben Magyarországon is akadtak újpesti történések, ugyanis a klub hivatalos honlapja szerint előszerződést kötöttek Jarmo Ahjuperával. A Győri ETO észt válogatott támadója korábban kölcsönben már szerepelt a Megyeri úton. Ahjupera a nyáron csatlakozik majd a lila-fehérekhez.

Eredmény – felkészülési mérkőzés

Újpest FC – Baku FC 2-0 (0-0)
Gólszerző: Remili (79., 83.)

Az Újpest összeállítása az első félidőben: Balajcza – Vermes (Litauszki, 30.), Aarab, Antón, Pollák – Simon, Szélesi, Proesmans, Christ – Lázár, Kabát

és a másodikban: Horváth – Litauszki, Eninful, Mihajlovics, Pollák – Balogh B., Vasziljevics, Sztaniszavljevics, Christ – Remili, Lázár

Ajánlott videó

Olvasói sztorik