Foci

Játékosai fellázadtak Mourinho ellen

jose mourinho, iker casillas (jose mourinho, )
jose mourinho, iker casillas (jose mourinho, )

A Real Madrid több játékosa határozottan kijelentette, vagy ők mennek, vagy Jose Mourinho.

Szétesőben van a Real Madrid, ez tény. Hétről hétre hallani valami balhét az együttes háza tájáról, most azonban valóban nagy a baj. Ugyanis több játékos is Florentino Perez klubelnökhöz fordult a vezetőedző, Jose Mourinho ügyében: elmondták, vagy ők távoznak a csapattól, vagy a portugál mester.

A fellázadó labdarúgók között ott találjuk Iker Casillast és Sergio Ramost, tehát az első csapat vezéreit, így ha a probléma továbbra is fennál, könnyen kihatással lehet a madridiak játékára, és eredményeire, pedig a Blancók mindent megtennének annak érdekében, hogy tizedszer elhódítsák a Bajnokok Ligája-trófeát.

Lapértesülések szerint Casillas és Ramos szeretnék, ha idény végén Mourinho fogná magát, és távozna a Bernabéuból. A kapusnak egyébként híresen nincs jó viszonya a mesterrel, aki korábban a csapatkapitányi karszalagtól is megfosztotta volna Casillast, majd hetekkel ezelőtt óriási meglepetésre kihagyta a világ- és Európa-bajnok hálóőrt a kezdőből, és helyére a fiatal Adant állította be.

Tény az is, hogy idén csak szenved a Real Madrid a bajnokságban, hiszen 15 pont a hátrányuk a Barcelonával szemben, bár a BL-ben hozták a kötelezőt, továbbléptek a halálcsoportból, és most a Manchester Unitedre várnak.

Szezon közben egyébként a spanyol sajtó arról cikkezett, hogy a Manchester Cityhez szerződik jövőre Mourinho, és egyre inkább valószínű, hogy nyáron tényleg távozik Madridból a szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik