Foci

Hosszabbított a kiscsapattal a spanyol óriásölő

michu (michu, swansea, )
michu (michu, swansea, )

Jó kis csapat lett a Swansea az angol labdarúgó-bajnokságban. Senki sem mehet biztosra Michael Laudrup együttesével szemben, amely jelenleg a 9. helyen áll.

Ráadásul könnyen lehet, hogy szerdán este bejutnak a Ligakupa döntőjébe, hiszen a Chelsea ellen idegenben 2-0-ra nyert a walesi együttes az első meccsen. Természetesen Michu ott is beköszönt, ő a PL talán egyik legjobb igazolása.

Nem csoda, hogy megnőtt az érdeklődés irányában, így a Swansea lépéseket tett a szerződéshosszabbítás érdekében. Nos, ezek sikerre is vezettek: szerdán bejelentették, hogy 2016-ig hosszabbított a spanyol támadó.

„Én álmodom itt a Swansea-nál, minden korábbinál jobban élvezem a játékot. Nem volt nehéz döntenem a folytatásról” – így Michu, akinek egyébként 2015-ben járt volna le a szerződése.

Michu jelenleg a negyedik helyen áll az angol bajnokság góllövőlistáján, 13 góllal. Tavaly nyáron 2,2 millió fontért igazolt a Rayo Vallecanótól Angliába.

„Olvastam a spekulációkat a távozásomról, de nem nagyon izgattak, épp ezért írtam alá egy új megállapodást” – utalt a Tottenham és a Liverpool érdeklődésére a 26 éves támadó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik