Foci

Pogba bombái ágyaztak meg a Juve győzelmének

Paul Pogba (paul pogba)
Paul Pogba (paul pogba)

A címvédő Juventus labdarúgócsapata hazai pályán 4-0-ra nyert az Udinese ellen az olasz bajnokság szombat esti meccsén. Paul Pogba két bombagóllal vétette észre magát.

Az utóbbi hetekben döcögősre vette a figurát a torinói együttes, a győzelmek csak nem jöttek, közben a riválisok szép csendben feljöttek a Zebrákra. Szombat este ráadásul a sok sérülés miatt igen felforgatott csapatot kellett a pályára küldenie Antonio Conténak.

Ennek eleinte nyoma is volt az együttesen, amely egy kicsit tompán játszott, ám a felvonás hajrájában Paul Pogba gondolt egyet és egy távoli bombával megszerezte csapatának a vezetést. A második játékrész elején kezdett életjeleket adni magáról az Udinese, ám a 66. percben ismét villant a francia középpályás, ezúttal az alsót lőtte ki.

A hajrában aztán az addig nem sokat mutató Mirko Vucinic előbb maga köszönt be, majd gólt lövetett a csereként beálló Alessandro Matrival, a vége így nagyon sima, 4-0-s hazai siker lett. Jól jött ez a három pont a Juventusnak, ugyani s aközvetlen üldözők közül a Lazio csak döntetlent játszott az utolsó előtti Palermoval.

Eredmények – Serie A, 21. forduló

Juventus – Udinese 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Pogba (41., 66.), Vucinic (72.), Matri (80.)

Palermo – Lazio 2-2 (0-1)
Gólszerzők: Arevalo Rios (70., Dybala (71.) illetve Floccari (10.), Hernanes (84.)

Videó – Pogba első gólja gyönyörű volt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik