Foci

Huszti két gólja kevés volt a Schalke-parádé ellen

huszti szabolcs (huszti szabolcs, )
huszti szabolcs (huszti szabolcs, )

A Schalke 5-4-re verte a Hannovert a Bundesliga 18. fordulójában, a magyar játékos főszereplő volt.

Két középcsapat találkozott Gelsenkirchenben a német labdarúgó-bajnokság 18. körében, a pénteki esti mérkőzésen. A Schalke nemrég edzőt váltott, így új lendülettel dobta magát harcba.

A Hannover a forduló előtt csak 2 ponttal volt lemaradva ellenfelétől, így ha győzött volna, előzött volna. A vendégeknél a kezdőcsapatban kapott helyet Huszti Szabolcs.

Már az első félidőben nagy fölényben játszott a Schalke, de gól csak a 44. percben született Farfan jóvoltából, ez volt szezonbéli 5. találata. A fordulás után a fiatal Drexler azonnal növelte az előnyt, de Pinto szépített, majd Huszti Szabolcs egyenlített. Chahed adta a labdát a bal oldalra, a magyar játékos pedig átvette, és 15 méterről kilőtte a hazai kaput.

A második Huszti gól szebb volt: ekkor már 4-2-re vezetett a hazai csapat: jobbról érkezett a beadás, a lefejelt labdát pedig Huszti kapásból, félmagasan lőtte a kapuba (4-3).

A végén még volt egy gólváltás, egy nagyszerű meccsen 5-4-re nyert a Schalke!

Eredmény – Bundesliga:
Schalke 04 – Hannover 5-4 (1-0)
gólszerzők: Farfan (44.), Drexler (49.), Höger (64.), Marica (67.), Holtby (88.), illetve Pinto (55.), Huszti (59., 68.)

Huszti első gólja:

Huszti második találata:

A teljes összefoglaló:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik