Foci

C. Ronaldo tiszta vizet öntött a pohárba

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )


Cristiano Ronaldo megnyugtatta a madridiakat, amikor kijelentette, szerződése lejártáig, azaz 2015 nyaráig a Real Madridban szeretne futballozni. Megjegyzés: az, hogy a játékos mit szeretne, gyakran másodlagos...

„Amit tudok, az az, hogy ki akarom tölteni a szerződésem idejét a Real Madridnál. Hogy azután mi lesz, arról fogalmam sincs” – nyilatkozta C. Ronaldo a fifa.com-on megjelent interjúban.

Korábban számos cikk jelent meg Ronaldo távozásával kapcsolatban, hiszen a portugál játékos nem egyszer rossz kedélyállapotára panaszkodott. Hírbe hozták a Paris Saint-Germainnel, de egykori klubjával, a Manchester Uniteddel is.

„A bajnokságban nem vagyunk könnyű helyzetben, de a labdarúgásban semmi sem lehetetlen” – igyekezett lelket önteni csapata szurkolóiba. A Real Madrid a bajnokság első felét a harmadik helyen zárta, hétvégén Ronaldo nélkül csak 0-0-as döntetlenre futotta az Osasuna otthonában.

Ronaldo szerint éppen ezért most már a BL-re koncentrálnak főleg, ahol nem kisebb csapatot, mint a Manchester Unitedet kell búcsúztatni a továbbjutáshoz. „Nem lesz egyszerű, szerintem 50-50 százalék a továbbjutási esély. Azaz bizakodó vagyok” – jelentette ki Ronaldo.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik