Foci

Unalmas döntetlen a QPR-Spurs derbin

harry redknapp (harry redknapp, qpr, )
harry redknapp (harry redknapp, qpr, )

A Tottenham és a Queens Park Rangers 0-0-s döntetlent játszott a Premier League 22. fordulójában.

A Tottenham a harmadik helyen állt a forduló előtt a bajnokságban 39 ponttal, hat ponttal lemaradva a második Manchester Citytől.

A Queens Park viszont a bentmaradásért küzd, ennek szellemében győzött nemrég a Chelsea otthonában – örömet okozva ezzel épp a Spursnek és drukkereinek (is). Öt pontra van a még bentmaradást érő pozíciótól a QPR, amelynek menedzsere az a Harry Redknapp, aki nemrég még a Spurs kispadján ért el remek sikereket.

Nem sok minden történt a meccs első félidejében, hacsak nem az, hogy már a 6. percben kapufát lőtt Defoe. André Villas-Boas legnagyobb bánatára a 22. percben cserélnie kellett, Sandro sérülés miatt jött le a Loftus Road füvéről. A második játékrészben sem láthattunk jó meccset, küzdöttek a csapatok, de szép megoldásokat nem nagyon tapasztalhattunk.

Az 59. percben igen: Lennont lökték fel a 16-os sarkánál, a szabadrúgást Walker centikkel lőtte a kapu bal felső sarka fölé. Julio Cesar is bemutatott egy bravúrt Defoe lövését követően, lábbal mentett a hazaiak brazil kapusa.

A végén még gyötörték egy kicsit egymást a felek, de gól nem született. Talán a QPR lehet boldogabb az egy ponttal.

Eredmény – Premier League, 22. forduló:
Queens Park Rangers – Tottenham Hotspur 0-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik