Foci

Házon belül is találhat vezetőedzőt a Vidi

Joan Carrillo Milan, a Videoton labdarúgócsapatának másodedzője akár a vezetőedzői feladatokat is elvállalná.

Mint ismert, a Vidi játékosai nagyban edzenek Spanyolországban, igaz a hétfőn távozó Paulo Sousa utódja egyelőre nincs meg. A helyére kiszemelt Sérgio Concecaiót több másik együttes is szívesen szerződtetné, így egyezség még nincs, napok óta nagy a csönd az ügyben.

A tréningeket így Sousa korábbi segítője, Joan Carrillo Milan vezényli le, akivel a vidi.hu készített egy villáminterjút szombaton. A spanyol szakember elmondta, ugyan nem volt zökkenőmentes a csapat utazása (több órára Párizsban ragadt a székesfehérvári különítmény, valamint csomagok is vesztek el), a futballisták teljes erőbedobással vetették bele magukat a munkába. A kialakult helyzet kapcsán elárulta, élvezi a feladatát, és ha a vezetőség esetleg őt nevezné ki vezetőedzőnek, az sem lenne az ellenére:

„Valóban nagy kihívás az, ha egy csapat vezetésére, irányítására kérnek fel, azonban nekem ez a munkám, sőt ez az életem. A játékosokhoz hasonlóan én is nagyon motivált vagyok, vágyom a sikerre, akárcsak a jelenlévő labdarúgók mindegyike. Amennyiben a klub vezetése úgy dönt, hogy a későbbiekben is első számú edzőként számít rám, készen állok a feladatra. De megmondom őszintén, nem foglalkozom egyelőre a jövővel, hiszen rengeteg feladatunk van most a jelenben, csakis erre koncentrálunk” – idézi Carrillót a vidi.hu.

A tréner hozzátette, egyelőre még azon sem gondolkodnak, ki legyen a Szaúd-Arábiába igazoló Sándor György utódja, az azonban már biztos, hogy a csapatkapitányi karszalag Tóth Balázsra száll át. Carrillo a fiatalok kapcsán is ejtett pár szót, ugyanis a kerettel tartott Zsótér Donát, illetve Kleinheisler László is. A spanyol elégedett az utánpótláskorú labdarúgók eddigi teljesítményével, azt pedig külön kiemelte, hogy látszik rajtuk, szeretnének tanulni az idősebbektől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik