Foci

A Fradi a lovak közé csapott

ricardo moniz (ricardo moniz, )
ricardo moniz (ricardo moniz, )

Első edzőmérkőzését 4-0-ra megnyerte a Ferencváros labdarúgócsapata, a szenvedő fél a Paks második csapata volt.

Lejátszotta első edzőmeccsét a Fradi, majdnem 600 ember volt kíváncsi a zöld-fehérekre a fradi.hu oldal beszámolója szerint. Az első gólt a Paks fiatal kapusának hibája után Böde Dániel szerezte, betalált tehát egykori együttesének.

Ő volt később is a legaktívabb, de a 45. percben az újonc Junior Fell talált be egy támadás végén. Batik a szünet után tíz perccel lőtte a harmadikat, majd a végeredményt ugyanő állította be Zeravice, a szerb próbajátékos szabadrúgását követően, egy fejessel.

Érdekesség, hogy a zöldek kezdőcsapatában két magyar játékos szerepelt: Jova Levente, a kapuban, valamint Böde Dániel a mezőnyben. A találkozót követően Ricardo Moniz így értékelte a látottakat.

“A meccs kapcsán a legfontosabb, hogy senki nem sérült meg” – mondta Ricardo Moniz. “A felkészülés ezen szakaszában, ilyen talajon ez mindig nagyon fontos. Örömteli, hogy védekezésben is nagyon szervezettek voltunk, a Paks második csapatának nem nagyon akadt helyzete. Nagyon jó volt látni, hogy közel ezer drukker kilátogatott a találkozónkra, ez fantasztikus!

Junior Fell, valamint Zeravica tesztelését tovább folytatjuk, mindketten utaznak velünk Spanyolországba. A marbellai edzőtáborban a Basel, a Dinamo Kijev, valamint a Steaua ellen kemény tesztek várnak ránk” – mondta a holland vezetőedző.

Eredmény – felkészülési mérkőzés:

Ferencváros – Paks II 4-0 (2-0)

FTC: Jova – Jovanovic, Besic, Junior Fell, Bönig – Otten, Cukic – Somalia, Böde, Zeravica – Peric

A szünetben pályára lépett: Ranilovic, Alempijevic, Batik, Sváb, Busai, Beliczky, Gárdos, Hakola

Paks II: Csoknyai – Galambos, Berkó, Szalontai, Blatt – Cziráki, Szekszárdi, Czinger, Feil – Pintér N., Laták

A szünetben pályára lépett: Horváth, Kolarics, Kesztyűs, Lakatos, Rab, Bagó, Kovács, Kvanduk,Steinbach

gólszerzők: Böde (26.), Junior Fell (45.), Batik (55., 74.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik