Foci

Juhász még senkivel se tárgyalt, de a törökökhöz kerülhet

Juhász Roland (Juhász Roland)
Juhász Roland (Juhász Roland)

Egy belga lap szerint az Anderlecht és a Trabzonspor megegyezhet Juhász Roland ügyében, és a védő Törökországba igazolhat. Juhász nem mond konkrétumot.

A La Nouvellle Gazette sportlap ír arról, hogy a Brüsszelben mellőzött Juhász a Trabzonsporba szerződhet. Vannak, akik már gratuláltak és sok sikert is kívántak a védőnek a későbbiekre.

Juhász Roland azonban menedzserirodáján keresztül kijelentette, hogy még nem tárgyalt senkivel a lapban elhangzottakkal szemben, jelenleg is az Anderlechtnél készül, az U21-es keretben.

„Örülök, hogy sokakat érdekel a sorsom, jól esik a magyar futballszurkolók támogatása. Értékelem, hogy rengetegen bíznak abban, hogy mihamarabb megoldódik a jövőm. Ugyanakkor tisztelettel kérek mindenkit, legyen türelmes, és ne higgyen a pletykáknak. Olvasom a híreket, folyamatosan kapom a telefonokat, holott én nem egyeztem meg senkivel, mi több, egyetlen klubbal sem tárgyaltam még. Nem utaztam el sehova, itt vagyok Brüsszelben, és az U21-es csapattal készülök.

A menedzserem természetesen dolgozik, ő áll kapcsolatban az érdeklődőkkel, de nekem az a feladatom, hogy minél jobb állapotban legyek, ezért a munkára koncentrálok. Ígérem, nem titkolózom majd, amint konkrétum történik az ügyemben, tájékoztatom a sajtót, és rajta keresztül a drukkereket” – így Juhász Roland.

A magyar válogatott védőt ezen a héten már az angol Sunderlanddel is összeboronálták, olyannyira, hogy már be is tették a hétvégi kezdőcsapatba is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik