Foci

Cristiano Ronaldo mesterhármasával repült a Real

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

A Real Madrid 4-0-ra megverte a Celta Vigót a Király Kupa nyolcaddöntőjében, és továbblépett a következő körbe.

Már 2-0-ra is vezetett a kupapárharc első meccsén a Celta, de Cristiano Ronaldo gólja visszahozta a reményt a madridiaknak a továbbjutáshoz, akkor 2-1-re kapott ki a Real.

A szerdai visszavágón az Aranylabda-átadáson ismét csalódott portugál a 3. percben klasszis gólt szerzett: szinte az alapvonalról tolta meg először a labdát kicsit befelé, hogy aztán váratlanul kilője a bal sarkot (1-0).

A 24. percben amolyan Barca-kódra lőtt gólt a királyi gárda: Modric úgy tálalt a védők mögé Cristiano Ronaldóhoz, ahogy Xavi vagy Iniesta szokott: Ronaldo éppen csak megtolta az asszisztot, a kapuba (2-0).

A mérkőzés aztán igen izgalmas véget ért, az eredmény ellenére, ugyanis a 72. percben Sergio Ramos megkaptam második sárgáját, így tíz emberrel folytatta a hazai csapat.

A 87. percben mégis a Real szerzett gólt: Cristiano Ronaldo óriási sprint után kapta a labdát a 16-oson belül, és nem hibázott. Sőt, Khedira is betalált a 89. percben, nyomban összezuhant a Celta.

Továbbjutott a Real Madrid Cristiano Ronaldo pedig sokáig emlegetheti majd a mérkőzést. Szintén továbblépett a Real Zaragoza, Pintér Ádám nem játszott a Levante ellen.

Eredmény – spanyol kupa, nyolcaddöntő, 2. mérkőzés:

Real Madrid – Celta Vigo 4-0 (2-0)
gólszerzők: Cristiano Ronaldo (3., 24., 87.), Khedira (89.)

Továbbjutott a Real 5-2-es összesítéssel.

Real Zaragoza – Levante 2-0 (1-0)
gólszerzők: Zuculini (23.), Montanes (60.)

Továbbjutott a Zaragoza 3-0-s összesítéssel.

Cristiano Ronaldo hármat vállalt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik