Foci

David Beckham meglepetésre készül

david beckham (david beckham, brooklyn beckham, victoria beckham, )
david beckham (david beckham, brooklyn beckham, victoria beckham, )

Az angol válogatott korábbi klasszisa állítólag olyan csapathoz szerződhet, amelyről eddig még nem hallottunk vele kapcsolatban.

Mióta David Beckham bejelentette, hogy elhagyja a Los Angeles Galaxyt, az újságírók, a szakemberek, a szurkolók és a menedzserek is azt találgatják, hol folytatja.

Merthogy az már eldőlni látszik, visszavonulni biztosan nem fog a 37 éves ikon. Beckham kapott ajánlatot Ausztráliából, oroszországból, Dél-Afrikából, Kínából, a Közel-Keletről, és neves kluboktól is.

Szóba hozták korábbi csapatával, a Manchester Uniteddel, a pár éve edzésekre már meglátogatott Tottenhammel, két másik londoni klubbal, a West Hammel és a QPR-ral is, sőt, a Paris SG sokáig biztos befutónak tűnt.

A Guardian most azt írja, a játékos a jövő héten dönt a jövőjéről, és biztos, hogy nem tér vissza a Premier League-be. Beckamhez közel álló források azt mondták a lapnak, hogy mivel minden bizonnyal ez lesz utolsó klubváltása, jól meg akarja gondolni a döntést, és az is biztos, hogy nem levezetni szeretne. Ha nem sikerül ilyen klubot találni, akkor olyan új környezetváltozásra és “durranásra” vágyik, mint amely olyasmi volt, mint a Real Madridhoz igazolása.

Mindezek alapján a QPR és a West Ham, mint lehetőség, kiesik, hiszen a két csapat a kiesés elkerüléséért vagy a középmezőnyminél jobb pozíciójáért küzd.

A szakértők egy katari vonalat tartanak lehetőségnek, igaz, Beckham még nem kapott onnan ajánlatot. Csak a PSG-től, amely katari tulajdonban van.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik