Foci

Dzsudzsák és Vass is játszhat a Vidi ellen

A Videoton labdarúgócsapata a dél-spanyolországi edzőtáborában felkészülési mérkőzést játszhat az ukrán Dnyipro, az orosz Dinamo Moszkva, valamint a román Rapid Bukarest és a CFR Cluj ellen.

Vezetőedzője ugyan egyelőre még nincs a székesfehérvári együttesnek, ám szerdán Spanyolországba utazik edzőtáborba a gárda, a felkészülés programja pedig alakul. A vidi.hu cikke szerint az már biztosnak tűnik, hogy január 17-én az ukrán Dnipro Dnipropetrovszk ellen lép pályára a Videoton.

Ezen kívül kinéz a piros-kékeknek egy találkozó a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva (január 24.), a román Steaua Bukarest, illetve Vass Ádám együttese, a kolozsvári CFR Cluj ellen is. A program még nem végleges, így változások lehetnek.

Ami a kispadot illeti, a családi okok miatt hétfőn távozó Paulo Sousa helyét még nem töltötték be, ugyanakkor több hírforrás is arról számolt be, hogy honfitársaSérgio Conceicaó legkésőbb szerdán aláír a koronázó városba. A fáma szerint két évre kötelezné el magát Fehérváron, de ez még csak spekuláció.

Az M1 déli sporthíradójában az átigazolási hírekre szakosodott olasz TuttoMercato újságírója, Alessio Alaimo ezt nyilatkozta: “Biztos forrásból tudom, a portugál edző ma találkozik a magyar klub vezetőivel és aláírja két évre szóló szerződését. Mi kifejezetten az átigazolási hírekkel foglalkozunk, ritkán tévedünk”.

A csapatot az Európa Liga főtáblájára vezető Sousát a New York Red Bullsszal hozták kapcsolatba az elmúlt napokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik