Foci

Supkának újra felmondott a Pécs

Supka Attila (supka attila, )
Supka Attila (supka attila, )

A PMFC labdarúgócsapata pénteken megszüntette Supka Attila vezetőedzői szerződését. Apró szépséghiba, hogy erről az érintett nem tud.

December elején írtunk róla, hogy a klub és a magyar szakember közös megegyezéssel szerződést bontottak. Nem ritka az ilyen a magyar fociban, ami azonban azóta történt és történik, már-már kuriózumnak mondható.

Napokkal később ugyanis már arról szóltak a híradások, hogy Supka Attila marad a PMFC vezetőedzője, mivel a tréner és menedzsere nem fogadta el a klub megbízási jogviszony felbontására tett ajánlatát. Mint később kiderült, 12 millió forinton vitatkoznak a felek.

Az újév első péntekjén aztán újra az a hír fogadta a pmfc.hu-ra látogatókat, hogy „Már nem Supka Attila a vezetőedző”.

„A PMFC-MATIAS vezetősége a mai nappal történő hatállyal megszüntette Supka Attila 2012. július 1. napjától fennálló megbízási szerződését. A klub – szerződéses kötelezettségeire figyelemmel – a volt vezetőedző jogviszonyának megszüntetésével kapcsolatos körülményekről bővebben nem kíván nyilatkozni” – írja a szűkszavú közlemény, mely arra is kitér, hogy hétfőig igyekszik a klub rendezni az edzőkérdést.

A csakfoci.hu-nak és az nso.hu-nak is nyilatkozott Supka Attila, aki megdöbbenve vette tudomásul a történteket, mivel őt és képviselőit erről nem értesítették. Folytatása következik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik