Foci

Balotelli azt is megúszta, hogy az edzőjét lökdöste

mario balotelli (mario balotelli, )
mario balotelli (mario balotelli, )

A Manchester City labdarúgócsapata nem bünteti meg és eladni sem kívánja a balhés Mario Balotellit.

Amint arról mis is beszámoltunk, a Manchester City csütörtöki edzése igen paprikásra sikerült. Történt, hogy Mario Balotelli az egymás közti játék során felrúgta az egyik csapattársát, mire Roberto Mancini vezetőedző feldúltan közölte vele, hogy hagyja el a pályát. A tréner és a játékos lökdösődtek egy kicsit, a közelben állók választották szét őket.

Nem meglepő, hogy az elmúlt egy napban Balotelli – is – volt a téma a szigetországban, többen is úgy vélték, hogy a fiatal olasznak befellegzett Angliában. Ehhez képest…

„A fotók a lehető legrosszabb színben tüntették fel a történteket. Semmi különös nem történt, nem volt semmiféle bunyó. Ilyen és ehhez hasonló dolgok megtörténnek” – mondta Mancini pénteken, a City szokásos heti sajtótájékoztatóján.

Az olasz szakember azt is elárulta, hogy a klub nem bünteti meg Balotellit a történtek miatt és az sem fordult meg a fejében, hogy eladja az ebben a szezonban mindössze 13 bajnokin pályára lépő, ezeken össz-vissz egy gólt jegyző csatárt. Arról nincsenek információink, a játékosok közt milyen Mancini megítélése, ugyanakkor ez a döntése nem biztos, hogy jó fényt vet majd rá az öltözőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik