Foci

Juhász Rolandot Premier Leauge csapattal hozták hírbe

Juhász Roland (juhász roland, )
Juhász Roland (juhász roland, )

Angol lapértesülés szerint a Sunderland vetett szemet a magyar válogatott belső védőjére.

A válogatott védőt élő szerződése ellenére mellőzi, szabadlistára tette klubja a belga Anderlecht. Azóta megy a találgatás, hol folytatja pályafutását. Klubja 1 millió eurót kér érte, vagy kölcsönadná a játékost. Korábban az ukrán élvonalbeli Dnipro Dnipropetrovszk tűnt a legstabilabb érdeklődőnek, de ők is csak kölcsönbe vitték volna Juhászt.

A Daily Mail most úgy tudja, Martin O’Neill, a Sunderland menedzsere Juhász Rolanddal erősítené meg januártól csapata védelmét. A lap információi szerint Juhász amolyan kényszermegoldásként vetődött fel, mivel a menedzser első szándékból vagy az angol válogatott Joleon Lescottot (Manchester City), vagy a francia Sylvain Distin-t (Everton) szerette volna csapata védelmének tengelyében látni, ám egyiküket sem sikerült megszereznie. Eztán jött képbe Juhász – de itt is “csak” kölcsönbe.

A védő számára az angol élvonal 14. helyén álló Sunderland mindenképpen jobb lehetőségnek tűnik, mint az ukrán csapat. Kérdés, létrejön-e a kontraktus és ha igen, sikerült-e gyökeret eresztenie, stabil csapattagságot szereznie Juhász Rolandnak az észak-angliai gyárvárosban?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik