Foci

Csoda: Tito Vilanova újra a pályán

Tito vilanova (Array)
Tito vilanova (Array)

Tito Vilanova, a Barcelona mestere tavaly novemberben már átesett egy operáción, akkor egy tumort távolítottak el szervezetéből. Fültőmirigyrák volt a diagnózis. Nemrég a nyáron Pep Guardiola helyébe lépő vezetőedzőnél újra jelentkezett a betegség, akit a pontos diagnózis után nem sokkal meg is műtöttek, majd december 22-én kiengedték a kórházból.

Sandro Rosell, a katalán klub elnöke az év végén azt nyilatkozta, 2-3 héten belül újra munkába állhat az edző. Az elnök szavainak igazolására most egy örömteli bizonyíték látott napvilágot.

Adrià Vilanova (jobbra), aki nem más mint Tito Vilanova (balra) fia twitter oldalán osztott meg egy képet a boldog “óév zárársról”. A fotó arról árulkodik, hogy a Barcelona ifjúsági csapatának tagja december 31-én boldogan teniszezett apjával alig két héttel a műtétet követően. “Boldog Új Évet mindenkinek! Ma délután egy különleges személlyel játszottam az év játékát” – írta a kép mellé postként Adriá.

Tekintettel arra, hogy a Barcelona sztárjai ma, azaz szerdán tartják idei első edzésüket, nem csodálkoznánk, ha azon már Tito Vilanova is személyesen megjelenne, sőt, az is lehet, a vasárnapi városi derbin az Espanol ellen már ő is ott lesz a stadionban – ha még nem is a kispadon, de a nézőtéren mindenképp.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik