Foci

Holland játékmestert hozhat az újév Londonba

wesley sneijder (wesley sneijder, )
wesley sneijder (wesley sneijder, )

Wesley Sneijdert a hírek szerint már csak egy aláírás választja el attól, hogy a Tottenham futballistája legyen.

Tancredi Palmerit olasz földön nagyra tartják fociügyekben, az itáliai tollforgató pedig most azt találta mondani a TalkSPORTnak, hogy Wesley Sneijder még a télen Londonba szerződik. A Tottenham Hotspur ugyanis a hírek szerint szóban megegyezett a játékossal, így már csak az őt jelenleg foglalkoztató Interrel kellene megállapodni. Palmeri szerint 12 millió körüli lehet a végösszeg.

A korábban az Ajaxban és a Real Madridban is megfordult holland középpályás jelenleg pihenőpályán van Milánóban, három hónapja nem játszott. Ebben nagy valószínűséggel szerepet játszik az a tény is, hogy nem ment bele a fizetéscsökkentésbe a csapatnál. Az Internek ráadásul most nélküle is egész jól megy, dobogó közelben telel a Nerazzuri.

A brazil kapus Julio Cesar is hasonló utat járt be anno, ő már a Queens Park Rangers hálóját őrzi.

Nagy húzás lenne mindenesetre a Tottenhamtől a 28 éves kora ellenére már háromszoros bajnok (Ajax, Real Madrid, Inter), Bajnokok Ligája-győztes és világbajnoki második Sneijder megszerzése, mert ugyan a hollandot már egy ideje szóba hozták a Premier League-el, de minden egyes alkalommal a Manchester Unitedet jelölték meg célállomásként.

Videó – Sneijdert sokan látnák szívesen a csapatukban:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik