Foci

Hátrány után kicentizte a Juve, de győzött

Juventus (juventus, )
Juventus (juventus, )

A Cagliari nagyon sokáig vezetett a listavezető Juventus ellen az olasz bajnokság pénteki meccsén, de a hosszabbításban elbukott.

A 18. forduló kezdődött el a Serie A-ban pénteken, méghozzá a Cagliari otthonában, ahol két olyan csapat találkozott, amelyek között 25 (!) pont volt a különbség.

A Cagliari a 17. helyen áll, a Juve pedig vezeti a tabellát, fölényesen. Ehhez képest a 16. percben Vidal szabálytalansága után megszerezte a vezetést a hazai csapat.

A torinóiak próbálkoztak ezután becsülettel, és a 65. percben esélyt kaptak, ugyanis Astorit második sárga lapja miatt kiállították. Sőt, a 72. percben büntetőt rúghatott a Juve, de azt Vidal elhibázta. Csinált egyet, aztán kihagyott egyet, nem Vidal meccse volt a pénteki.

A 75. percben Vucinic lövése után kipattant a labda a Cagliari kapusáról, lecsapott rá Matri, és a hálóba lőtt. Ezzel együtt nagyon közel volt a pontszerzéshez a kiscsapat, de a hosszabbításban elbukott.

Előbb a 92. percben Matri, a 95. percben pedig Vucinic talált a kapuba, győzött a Juventus, de nagyon “necces” volt a siker.

Eredmények – olasz bajnokság:

Cagliari – Juventus 1-3 (1-0)
gólszerzők: Pinilla (16., 11-esből), illetve Matri (75., 92.), Vucinic (95.)
piros lap: Astori (65.)

Pescara – Catania 2-1 (1-1)
gólszerzők: Celik (23.), Togni (92.), illetve Barrientos (36.)

Videó – a Juventus a végén győzött:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik