Foci

Koman Vladimir óvatos az orosz nőkkel

A Sportklub csatorna stábját vendégül látta az FK Krasznodar magyar válogatott labdarúgója. December 25-én kiderülnek a titkok.

Hálószobatitkaiba avatja be Koman Vladimir a Sportklub nézőit! A magyar labdarúgó-válogatott középpályása öt napra látta vendégül a SportKlub munkatársait krasznodari otthonában.

A focista körbevezette a kollégákat a 850 ezer lelkes nagyvárosban, és megmutatta azt a hipermodern edzőközpontot is, ahol minden nap tréningezik. A Sportklub találkozott az FK Krasznodar milliárdos tulajdonosával is, aki ugyan nyilatkozni nem volt hajlandó, de elárulta, hogy Koman nagyon jó focista.

Koman sok titkot felfedett a csatorna riporterének gyermekkoráról és a gyengébbik nemhez fűződő viszonyáról is.

„Gyermekkoromban Roberto Carlos volt a példaképem, mert bombaerősen lőtt, és pont olyan kopasz volt, mint én – emlékezett vissza Voli. – Nagy tisztelője vagyok a női nemnek, az orosz hölgyek pedig nagyon szépek. Azt viszont megtanultam, hogy nagyon óvatosan kell velük bánni.”

Az, hogy Koman miért vélekedik így az orosz nőkről, kiderül a Sportklubon adásba kerülő, Koman Krasznodarban című filmből. Valamint az sem marad titokban, miért keltett feltűnést a játékos egy tűzpiros autóval Monacóban, egy kaszinó előtt…

A MezTelenül pénteki adása 17 óra 15 perckor kezdődik a Sportklubon, a Koman Krasznodarban című, egész estés nagyfilmet pedig december 25-én, 20 órakor lehet megnézi a csatornán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik