Foci

Csalást kiáltanak a BL-sorsolás kapcsán

BL sorsolás (bl sorsolás)
BL sorsolás (bl sorsolás)

A Sky Sports felvételéből az derül ki, hogy a Bajnokok Ligája szerdai próbasorsolásán éppen azok a párosítások jöttek létre, mint a csütörtöki éles eseményen. Az esély egy a kétmillióhoz!

Hihetelen, de a Sky Sports szerda esti híradójában lejátszott Bajnokok Ligája-beharangozó képein – amelyek még a próbasorsoláson üres teremben készültek – ugyanazokat a párosításokat húzták ki, mint a csütörtök délelőtti éles sorsoláson.

A Sky Sports riportere szerda esti nyoni helyszíni tudósítása közben még azon viccelődött, micsoda meccsek lennének, ha valóban ez lenne a végleges sorsolás.

Az ESPN már ki is számította, hogy egy a kétmillióhoz az esélye ennek, ergo majdnem akkora, mintha 6 a 45-bőlt játszanánk… Azóta lényegében forrong a világháló, a külföldi sportoldalak közösségi hozzászólásain csalást emlegetnek.

Nem csoda, hiszen a Real-Manchester United vagy a Milan-Barcelona összecsapás csak az UEFA-nak jó a nézettség miatt, míg az érintett csapatok örömmel elkerülték volna egymást a legjobb 16 csapat között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik