Foci

Párizsba vinnék Ronaldót

cristiano ronaldo, jose mourinho (cristiano ronaldo, jose mourinho, )
cristiano ronaldo, jose mourinho (cristiano ronaldo, jose mourinho, )

A Paris Saint-Germain nem titkolt szándéka, hogy magához csábítsa Cristiano Ronaldót, és a Real Madrid mesterét, Jose Mourinhót.

A francia bajnokság éllovasánál, a PSG-nél nem számít a pénz. A franciák nyáron is nagybevásárlást tartottak – Ibrahimovic, Silva, van der Wiel, Lavezzi került a fővárosba -, és télen sem riadnak vissza attól, hogy tetemes összeget szórjanak el.

A gárda már így is bivalyerős, ráadásul a PSG 29 játékosának piaci összértéke körülbelül 308 millió euró. Ám Párizsban még ennél is többet szeretne a katari tulajdonos, Nasser Al-Khelaifi: a Real Madrid portugál duóját, Cristiano Ronaldót és Jose Mourinhót.

A Goal.com információja szerint a franciák 123 millió eurót adnának CR-ért, plusz a kispadra hoznák Mourinhót, hogy BL-győztes csapatot rakjon össze. A hírek alapján még egy támadó is érkezhet a Parc de Princessbe télen.

“A PSG a világ egyik legjobb csapata. Az első naptól kezdve az a célunk, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját” – áll a klub közleményében.

A Paris Saint-Germain hétvégén 1-0-ra legyőzte a Lyont, így átvette a vezetést a francia bajnokságban, míg a Bajnokok Ligájában csoportelsőként jutott be az egyenes kieséses szakaszba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik