Foci

Idő előtt küldték karácsonyi szünetre Sneijdert

wesley sneijder (wesley sneijder, )
wesley sneijder (wesley sneijder, )

A olasz Internazionale hazaküldte pihenőre a csapat középpályását, Wesley Sneijdert úgy, hogy a csapatnak idén még van két meccse.

Sneijdernek jó ideje nincs már helye a milánói kék-fehérek kezdőjében. Egyrészt sérülés miatt került ki a keretből a holland labdarúgó, majd felépülése után már az is közrejátszott a mellőzésében, hogy nem akarta, hogy az Inter csökkentse a fizetését. Így már hetek óta arról lehet hallani, hogy az olaszok túladnak rajta most januárban.

Ezt erősíti az is, hogy hazaküldték karácsonyi szünetre Sneijdert, a brazil Philippe Coutinhóval együtt. Az Internek pedig még hátra van két bajnoki meccse: december 18-án a Verona ellen vívnak kupameccset, míg december 22-én a Genoát fogadják bajnokin.

“Ez volt az utolsó tréning Sneijder és Coutinho számára 2012-ben az Angelo Moratti edzőkomplexumban” – áll a klub közleményében. – “A két játékos Andrea Stramaccioni vezetőedző és a klub kérésére hazautazik a családjához karácsonyra.”

Wesley Sneijder 2009-ben szerződött az Interhez a Real Madridtól. Négy szezonja alatt Milánóban 114 találkozón lépett pályára, de idén mindössze csak hatszor, pedig a fél szezont már mögöttünk hagytuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik