Foci

Villanova cáfolja Mourinhot

tito vilanova, jose mourinho (tito vilanova, jose mourinho, )
tito vilanova, jose mourinho (tito vilanova, jose mourinho, )

Miközben a Real Madrid mestere elismerte, elszállt a bajnoki cím megvédésnek lehetősége, a Barcelona mestere úgy véli, nincs még lefutva a verseny.

Jose Mourinho a vasárnapi Espanol elleni döntetlent (2-2) követő nyilatkozatában elismerte, az újabb pontvesztés után lényegében nincs esélyük az Atlético Madridot legyőző (4-1) és immár a királyi gárda előtt 13 ponttal vezető Barcelona megelőzésére.

“Bajnokságot nyerni szinte már képtelenség. Persze fontos, hogy minél jobban szerepeljünk, mert akkor jobbak leszünk a Bajnokok Ligájában is. Nem vagyunk olyan jók, mint tavaly, nincs meg a küzdés és hit a csapatomban. Nem volt olyan csapatom, amely ennyi pontot elvesztett volna. Lehetetlennek tűnik, de azért harcolunk a bajnoki címért, mert mi vagyunk a Real Madrid” – mondta a “Speciel One” a Spanyol Bajnokság 16. fordulóját követően.

Természetesen a spanyol újságírók Tito Vilanovát, a Barcelona mesterét is a bajnoki címről, a Real-Barcelona versenyfutásról faggatták, miközben köztük szerényen, de magabiztosan meghúzódik az Atlético…

“Nem hiszem, hogy eldőlt volna az első hely sorsa. Első barcelonás évemben 12 pont hátrányban voltunk, végül mégis megnyertük a bajnoki címet 2009-ben. Ha bármelyik riválisunk ledolgozná a mostani hátrányát, akkor megérdemelten nyerné meg a ligát. Ez most is előfordulhat” – cáfolta a Marca kérdésére Mourinho állítását a Barcelona mestere.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik