huub stevens (huub stevens)
Foci

Kirúgták a Schalke vezetőedzőjét

Azonnali hatállyal szerződést bontott Huub Stevens vezetőedzővel a német labdarúgó-bajnokságban gyengélkedő Schalke.

A klubvezetés döntése azután született meg, hogy a gelsenkircheni csapat szombaton hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett a Freiburgtól, de a korábbi eredménytelenség is közrejátszott a holland tréner menesztésében.

Helyét Jens Keller, a 17 éven aluliak edzője veszi át.

“Az utóbbi nyolc fordulóban a csapat mindössze öt pontot szerzett, és csak a hetedik helyen áll a téli szünet előtt” – indokolta a szerződésbontást a Schalke.

Az 59 éves Huub Stevens 2011 szeptembere óta irányította a gelsenkircheni együttest, amelynél korábban 1996 és 2002 között tevékenykedett. Az előző idényben a harmadik helyen zárt a bajnokságban a Schalkéval, amely a jelenlegi szezont is jól kezdte, de aztán fokozatosan csúszott egyre hátrébb.

Ezzel együtt a Bajnokok Ligájában kiharcolta a csapat a nyolcaddöntőbe jutást, méghozzá csoportelsőként, az Arsenalt megelőzve.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.