Foci

Bocsánatot kért a fejelő evertonos, edzője eltiltaná

marouane fellaini (marouane fellaini, )
marouane fellaini (marouane fellaini, )

Az Everton labdarúgója, Marouane Fellaini elnézést kért, amiért szombaton durva szabálytalanságot követett el Ryan Shawcrosszal szemben.

Ahogyan arról beszámoltunk, az Everton 1-1-es döntetlent ért el a Stoke City otthonában, de a meccs nem az eredményről marad emlékezetes.

A meccs hajrájához igyekezve a liverpooliak belga játékosa, Marouane Fellaini lefejelte Ryan Shawcrosst, a Stoke védőjét.

A mozdulatot itt meg lehet tekinteni. Mark Halsey játékvezető és asszisztensei nem vették észre a szabálytalanságot.

Nem sokkal a mérkőzés után a játékos bocsánatot kért a történtek miatt.

“Elnézést kérek Ryan Shawcrosstól, a csapattársaimtól, a szurkolóktól. Rengeteg apró szabálytalanság, lökdösődés volt a 16-oson belül, és én abban a pillanatban nem érzékeltem, hogy a játékosok védve vannak. Tisztában vagyok vele, hogy nem kellett volna így elragadtatnom magam” – tette hozzá a 25 éves játékos.

“Bocsánatot kértem a menedzsertől és a vezetőktől is. Csalódott vagyok a történtek miatt, sajnálom, hogy elveszítettem az önuralmam, ez nem profi mentalitásra vall” – fejezte be megbánó szavait Fellaini.

David Moyes, az Everton menedzsere amondó, a szövetségnek meg kell büntetnie a játékost.

“Állunk az eltiltás elé, ez így lenne fair, hiszen ilyen jelenetek nem fordulhatnak elő a pályán, ezt el is mondtam a játékosnak az öltözőben. Nagyon jó játékosról van szó, csapatunk fontos láncszeme, de most ellenünk cselekedett. Kedvelem Halsey játékvezetőt, szerintem jó bíró. Nem tudom, látta-e az esetet, de ha igen, és nem ítélt, meg kell tudni, miért nem tette” – így a rendkívül szimpatikus menedzser.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik