Foci

Jorge Messi: A fiam sosem hagyja el a Barcát

lionel messi (lionel messi)
lionel messi (lionel messi)

Az argentin Lionel Messi édesapja, Jorge szerint a fia pályafutása végéig marad a Barcelonában.

Furcsa lenne Messit egy másik csapat mezében látni, de erre talán tényleg soha nem kerül sor, hiszen a támadót 2016 nyaráig szerződés köti a Barcelonához, ráadásul a kivásárlási ára szinte megfizethetetlen. Jorge Messi megnyugtatta a katalánok szurkolóit, hogy a távozásra nincs esély, hiszen Lionel Messi karrierje végéig maradna.

„Nem látom reálisnak, hogy egyszer majd elhagyja a klubot. Ez egyszerűen elképzelhetetlen – mondta a büszke édesapa. – Nagyon jól érzi magát a csapatnál, sokszor mondta, hogy a Barcában akar maradni.”

A labdarúgó édesapja kitért fia rekorddöntésére is: Messi Gerd Müller legendás, 1972-es csúcsát adta át a múltnak a hétvégén, ugyanis a német klasszis egy naptári évben elért 85 találatát szárnyalta túl.

„Nagyon meglepett. Nehezen hittük el, hogy 12 hónap alatt lehetséges 85 gólt rúgni, és higgyék el, nem is volt könnyű feladat.”

Messi jelenleg 86 találatnál jár idén, de a Barcelonának még hátra van 2012-ből egy meccse: szerdán a Córdoba ellen lépnek pályára a Király Kupában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik