Foci

Mancini kritizálja, de nem adja el Balotellit

Mario Balotelli (mario balotelli, )
Mario Balotelli (mario balotelli, )

A Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nem eladó a tehetséges, ám kezelhetetlen támadó.

Vasárnap a manchesteri városi rangadón Roberto Mancini a kezdőcsapatba jelölte Mario Balotellit, azonban az olasz támadó olyan halovány teljesítménnyel rukkolt elő, hogy az 52. percben Carlos Tévez érkezett a helyére. Az argentin nem sokkal később gólpasszt adott Yaya Tourénak.

A drámai hajrában elbukott derbi után Mancini Balotellit is elővette, mondván, nehéz mit kezdeni egy olyan játékossal, aki ilyen tehetséges, de elherdálja a képességeit. Több angol labdarúgó szakíró blogolt róla hétfőn, hogy a téli átigazolási szezon lenne a legmegfelelőbb arra, hogy eladják Super Mariót. Mancini kedden azonban már a védelmébe vette a 22 éves csatárt:

„Balotelli elképesztően tehetséges, és még csak 22 esztendős. Megvan benne az a képesség, hogy mérkőzéseket döntsön el, remélem, hamarosan megvillantja ezt az oldalát is” – mondta a tréner, aki hozzátette, nem akarnak megválni tőle.

Így múlik el a világ dicsősége: Balotelli egy évvel ezelőtt, az Old Traffordon rendezett városi rangadón két góllal, illetve egy kiállítás kiharcolásával volt a főszereplője a manchesteri derbinek, csapata akkor 6-1-re nyert, és napokig Balotelli klasszisáról lehetett olvasni az újságokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik