Foci

Egervári két legyet üt egy csapásra

egervari-sandor(960x640).jpg (egervári sándor, )
egervari-sandor(960x640).jpg (egervári sándor, )

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a hétvégén a helyszínen nézi meg Szalai Ádám és Hajnal Tamás játékát.

A kapitány szerencsés helyzetben van, ugyanis két legyet üt egy csapásra: Mainz–Stuttgart bajnokit rendeznek a Bundesligában, így egyszerre nézheti meg a válogatott két játékosának, Szalai Ádámnak és Hajnal Tamásnak a játékát. A támadó az utóbbi időben csapata egyik kulcsembere, a középpályás ugyanakkor mostanában a megszokottnál kevesebb lehetőséghez jut.

„A Mainz és a Stuttgart mérkőzése nemcsak a két játékos számára különleges, hanem mi is kiemelt érdeklődéssel várjuk, ezért is döntöttem úgy, hogy a helyszínen nézem meg a találkozót, és a lefújás után váltok néhány szót Ádámékkal” – mondta Egervári Sándor, aki azt is elárulta, hogy azokról a mérkőzésekről is komplett képet kapnak, amelyeket nem a helyszínen néznek meg.

„Elemző programunk segítségével az összes légiósunk szereplését folyamatosan nyomon követjük, mérkőzéseik után egy-két nappal komplett analízist tudunk végezni a kapott adatok alapján.”

A szövetségi kapitány hozzátette: kiemelt figyelemmel kísérik a télen azokat a játékosokat, akik várhatóan klubot fognak váltani. Emellett már javában zajlanak az egyeztetések a februári felkészülési mérkőzés kapcsán, a tárgyalások az utolsó fázisban tartanak, így hamarosan bejelenthetik a válogatott leendő ellenfelét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik