john terry  (chelsea, john terry)
Foci

Terry kihagyja a klub-vb-t

A Bajnokok Ligája-győztes Chelsea labdarúgócsapatának védője nem épült fel teljesen térdsérüléséből.

A londoni Kékek még november közepén meccseltek a Liverpool ellen hazai pályán (Roberto Di Matteo volt még a menedzser), John Terry pedig a 20. percben vezetést szerzett övéinek. Nem sokkal később azonban egy rúgást kapott a térdére a rutinos védő, így még a félidő letelte előtt le kellett cserélni. A mérkőzés végül 1-1 lett, Suarez mentett pontot a Vörösöknek a hajrában.

Terry azóta sem épült fel teljesen térdsérüléséből, így természetesen az edzéseket sem tudja teljes intenzitással végezni. Pénteken vált véglegessé a döntés: a rutinos védő nem játszik majd a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által létrehívott klubvilágbajnokságon.

A Chelsea a Bajnokok Ligája győzteseként kvalifikálta magát a sorozatba, az angol együttes az elődöntőben száll be a küzdelmekbe. Arról, hogy december 13-án ki lesz a Kékek ellenfele, vasárnap dönt a mexikói Monterrey és a dél-koreai Ulsan Hyundai.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.